Camino GTX®

Camino gtx

Gå til Online Shop

Om Støvlen

Camino GTX® er en vandrestøvle, som byder en enestående komfort og perfekt ankelstøtte til den mere krævende jagt og naturvandring i uvejtsomt terræn, via dens indbyggede medium-hard shank stabilisator og sålen har en optimal stødabsorbering.

Camino GTX® er udført i mørkebrunt/sort farvet nubuck læder og er udstyret med en vandtæt og åndbar GORE-TEX® membran.

Camino GTX® er udstyret med med roller loops som byder nem snøring henover vristen og Lowa’s X-lacing® system fastlåser snørespændingen af støvleskaftet samt sikrer at pløsen holdes på plads under gang.
Camino GTX® er designet med C4-pløs, som sikrer god ankelbevægelsesfrihed. Endvidere anvendes færrest mulige interne sømme i produktionen og derved tilsvarende færre friktionspunkter. Endvidere har Camino GTX® en ekstra forstærning over “næsen” på støvlen, som sikrer god beskyttelse af læderet imod slidtage fra fra kontakt med genstande i naturen.

Camino GTX® henvender sig til brugere, som værdsætter kvalitet og stabilitet til sin tur i kuperet terræn og/eller som tilbagelægger 5-15 km pr. dag på et hårdt underlag. Oppakning specifikation: 8-15 kg.

Vibram® Apptrail sålen giver et sikkert greb i et kuperet terræn.

LOWA Index 3 / Trekking
Lining GORE-TEX®
Sål Vibram® Apptrail
Vægt 1550 g for UK 8 – EU 42
Størrelser UK 6 – 13 (EU 39,5 – 48,5

GORE-TEX®: Meget åndbar, slidstærk og vandtæt foring. Holder fødderne behageligt tørre og giver en optimeret klima komfort til en bred vifte af udendørs aktiviteter.

Disse enestående såler og gummiblandinger tilbyder imponerende greb på forskellige overflader og samtidig optimal slidstyrke. De har altid stået for premium, skridsikre, holdbare såler.

Hard Shank: Denne massive mellemsål giver optimal ankelstøtte under vandring med oppakning op til 15 kg.

C4-Tongue: Anatomisk formet ”pløs” giver større fleksibilitet og forbedret komfort, således trykpunkter på dette område undgås.

Minimal Seams: Støvle designet minimerer antallet af interne sømme for at forhindre mulige friktions- eller trykpunkter.

Uafhængigt justerbare snørezoner, en på forfoden og en på den øverste del fra anklen og opad, for en forbedret individual pasform for personlig komfort og anderledes fod anatomi.

X-Lacing: Patenteret Lowa teknologi holder ”pløsen” på plads både vertikalt og horisontalt, således potentielle frykpunkter og blærer undgås.

Roller Eyelets: Metal øjer med små ruller reducerer friktion og sikrer nem snøring.

FlexFit®: Giver større ankel-bevægelssfrihed på grund af integreret “Flexzone” og fleksible snørebånds ”Loops”.