Yukon Ice II GTX® Hi

Yukon ice gtx hi


Gå til Online Shop

Om Støvlen

Lowa Yukon Ice II GTX® Hi er en både let (et par i str. UK 8/EU 42 vejer kun 1.400 gram) og meget smidig vinterstøvle. Lowa Yukon Ice II GTX® Hi sikrer en god støtte af foden via dens indbyggede medium stabilisator og har en optimal stødabsorbering. Lowa Yukon Ice II GTX® Hi er udført med en glat overflade af læder. Indvendigt har støvlen et kombineret blødt Partelana® og fliseline fór og er udstyret en vandtæt og åndbar GORE-TEX® membran. Lowa Yukon Ice II GTX® Hi er isoleret med 200 gram Primaloft® og er derfor velisoleret til de kolde vinterdage. Lowa Yukon Ice II GTX® Hi er en særdeles rubust støvle som kan anvendes i ethvert terræn. Oppakning specifikation: 8-15 kg. Den specialudviklede Lowa Trac Lite G+ sål sikrer et perfekt greb selv på glatte overflader.

LOWA Index 8 / Cold weather boots
Lining GORE-TEX®, Primaloft® 200
Sål LOWA Trac® Lite G+
Vægt 1400 g for UK 8 – EU 42
Størrelser UK 6 – 13 (EU 39,5 – 48,5)


GORE-TEX® Partelana Membran: Ekstra varmt fór (80% polyester / 20% uld) holder fødderne varme og tørre i koldt vejr.


Lowa G+: Designet specielt til vinterbrug. Sålen anvender en gummiblanding med tekstil elementer i sålen optimeret til perfekt greb, især på isglatte eller glatte overflader.


Klatre zone: Denne flade støtte zone under tæerne gør det nemmere at forcere stigninger takket være en mere sikker fod placering.


Medium Shank: Denne massive mellemsål giver god ankelstøtte under vandring med oppakning op til 15 kg.


Uafhængigt justerbare snørezoner, en på forfoden og en på den øverste del fra anklen og opad, for en forbedret individual pasform for personlig komfort og anderledes fod anatomi.


Primaloft 200 gr: Kraftig syntetisk isolering med en vægt på 200 g / m² for varme fødder på meget kolde vinterdage.


4 snefnug:Isoleret til brug i stærk kulde.
->GORE-TEX® Partelana varmefór…sikrer varme og tørre fødder
->200 gram Primaloft®…giver optimal kuldebeskyttelse
->Speciel vinter-indlægssål…giver varmeisolation mod kulde nedefra

X-Lacing: Patenteret Lowa teknologi holder ”pløsen” på plads både vertikalt og horisontalt, således potentielle frykpunkter og blærer undgås.