Mauria GTX® Ws

mauria gtx ws

Gå til Online Shop

Om Støvlen

Mauria GTX® Ws er en specieludviklet og elegant vandrestøvle til kvinder, som byder en fremragende komfort og en yderst stabil ankelstøtte til den mere krævende jagt i uvejtsomt terræn via dens indbyggede medium-hard shank stabilisator og sålen har en optimal stødabsorbering.

Mauria GTX® Ws er udført i mørkebrun/burgundy farvet nubuck læder og er udstyret en vandtæt og åndbar GORE-TEX® membran.

Mauria GTX® Ws er udstyret med med roller loops som byder nem snøring henover vristen og Lowa’s X-lacing® system fastlåser snørespændingen af støvleskaftet samt sikrer at pløsen holdes på plads under gang.
Mauria GTX® Ws er designet med C4-pløs, som sikrer god ankelbevægelsesfrihed. Lowa Flex-fit® samt anvendelse af færrest mulige interne sømme i produktionen giver tilsvarende færre friktionspunkter.

Mauria GTX® Ws henvender sig til kvinden, som værdsætter bedste kvalitet og stabilitet til sin tur i kuperet terræn og/eller som tilbagelægger 5-15 km pr. dag på et hårdt underlag. Oppakning specifikation: 8-15 kg.

Vibram® Apptrail Ws sålen giver et sikkert greb i et kuperet terræn.

LOWA Index 3/ Trekking
Lining GORE-TEX®
Sål Vibram® Apptrail
Vægt 1300 g for UK 5/EU 38
Størrelser UK 3,5 – 9 (EU 36,5 – 43,5)

GORE-TEX®: Meget åndbar, slidstærk og vandtæt foring. Holder fødderne behageligt tørre og giver en optimeret klima komfort til en bred vifte af udendørs aktiviteter.

Disse enestående såler og gummiblandinger tilbyder imponerende greb på forskellige overflader og samtidig optimal slidstyrke. De har altid stået for premium, skridsikre, holdbare såler.

Hard Shank: Denne massive mellemsål giver optimal ankelstøtte under vandring med oppakning op til 15 kg.

FlexFit®: Giver større ankel-bevægelssfrihed på grund af integreret “Flexzone” og fleksible snørebånds ”Loops”.

C4-Tongue: Anatomisk formet ”pløs” giver større fleksibilitet og forbedret komfort, således trykpunkter på dette område undgås.

Minimal Seams: Støvle designet minimerer antallet af interne sømme for at forhindre mulige friktions- eller trykpunkter.

Uafhængigt justerbare snørezoner, en på forfoden og en på den øverste del fra anklen og opad, for en forbedret individual pasform for personlig komfort og anderledes fod anatomi.

X-Lacing: Patenteret Lowa teknologi holder ”pløsen” på plads både vertikalt og horisontalt, således potentielle frykpunkter og blærer undgås.

Roller Eyelets: Metal øjer med små ruller reducerer friktion og sikrer nem snøring.