Tibet GTX®

lowa tibet gtx

Vare ikke på lager

Om Støvlen

Tibet GTX® er som navnet angiver designet til bjergjagt/vandring i bjerge med stor oppakning til adskillige dages vandring.

Tibet GTX® sikrer en enestående komfort og den bedst mulige ankelstøtte i selv særdeles uvejtsomt terræn via dens indbyggede hard shank stabilisator og sålen har en optimal stødabsorbering.

Tibet GTX® er udført i sepia farvet nubuck læder og er udstyret en vandtæt og åndbar GORE-TEX® membran.

Tibet GTX® er er udstyret med med roller eylets/loops som byder nem snøring henover vristen og Lowa’s I-lock® snøre låse system fastlåser snørespændingen af henover vristen, mens Lowa’s X-lacing® snøre låse system fastlåser snørespændingen af støvleskaftet samt sikrer at pløsen holdes på plads under gang.

Tibet GTX® er desuden designet med C4-pløs, som sikrer optimal ankelbevægelsesfrihed. Lowa Flex-fit® samt anvendelse af færrest mulige interne sømme i produktionen giver tilsvarende færre friktionspunkter.

Tibet GTX® er en særdeles rubust støvle, som henvender sig til brugere, der værdsætter den absolut bedste kvalitet til sin tur i bjergene og/eller som tilbagelægger >15 km pr. dag på et hårdt underlag. Oppakning specifikation: 15-25 kg.

Vibram® Masai bjergsål sikrer et perfekt greb i bjerge/stennet terræn.

LOWA Index 2 / Backpacking
Lining GORE-TEX®
Sål Vibram® Masai
Vægt 1800 g for  UK 8/EU 42
Størrelser UK 6 – 13 (EU 39,5 – 48,5)

GORE-TEX®: Meget åndbar, slidstærk og vandtæt foring. Holder fødderne behageligt tørre og giver en optimeret klima komfort til en bred vifte af udendørs aktiviteter.

Disse enestående såler og gummiblandinger tilbyder imponerende greb på forskellige overflader og samtidig optimal slidstyrke. De har altid stået for premium, skridsikre, holdbare såler.

Klatre zone: Denne flade støtte zone under tæerne gør det nemmere at forcere stigninger takket være en mere sikker fod placering.

Hard Shank: Robust mellemsål giver optimal stabilitet på vanskeligt terræn med oppakning op til 25 kg.

FlexFit®: Giver større ankel-bevægelssfrihed på grund af integreret “Flexzone” og fleksible snørebånds ”Loops”.

C4-Tongue: Anatomisk formet ”pløs” giver større fleksibilitet og forbedret komfort, således trykpunkter på dette område undgås.

Minimal Seams: Støvle designet minimerer antallet af interne sømme for at forhindre mulige friktions- eller trykpunkter.

Uafhængigt justerbare snørezoner, en på forfoden og en på den øverste del fra anklen og opad, for en forbedret individual pasform for personlig komfort og anderledes fod anatomi.

X-Lacing: Patenteret Lowa teknologi holder ”pløsen” på plads både vertikalt og horisontalt, således potentielle frykpunkter og blærer undgås.

I-Lock: Eksklusivt patenteret Lowa låsesystem optimerer komfortable placering af snørebåndet i 2 Zone-systemet.

Roller Eyelets: Metal øjer med små ruller reducerer friktion og sikrer nem snøring.